четвер, 23 січня 2020 р.

ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів серед учнів учнів професійно - технічних навчальних закладів

Участь команди ДПТНЗ "Лебединське ВПУ лісового господарства" у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів серед учнів учнів професійно - технічних навчальних закладів.




I етап XX Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика та Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

12 листопада 2019 року в ДПТНЗ «Лебединське ВПУ лісового господарства» відбувся I етап XX Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика та Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка. Мета конкурсу - піднесення престижу української мови серед молоді, виховання поваги до культури і традицій українського народу.
Свої знання з мови продемонстрували студенти 1, 2, 3 курсів. За підсумками конкурсу будуть обрані переможці, які вже 19 грудня візьмуть участь у випробуванні обласного рівня.

Лекція «Ведення ділової документації. Зміни в українському правописі»

30 жовтня 2019 року у ДПТНЗ «Лебединське ВПУ лісового господарства» проведено лекцію з української мови для працівників закладу з теми «Ведення ділової документації. Зміни в українському правописі».

"Всеукраїнський радіодиктант національної єдності"

9 листопада в Україні відзначається День української мови та писемності. Зазвичай, в цей день у навчальних закладах мають місце різноманітні заходи, присвячені темі писемності та грамотності. З нагоди цього свята 8 листопада 2019 року в ДПТНЗ "Лебединське ВПУ лісового господарства" відбувся Всеукраїнський радіодиктант національної єдності. Цю унікальну акцію започатковано у 2000-му році.

неділя, 19 січня 2020 р.

СЛОВНИКИ

І етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови та літератури


    З метою підтримки та розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді закладів професійно-технічної освіти 16 жовтня 2019 року в ДПТНЗ «Лебединське вище професійне училище лісового господарства» розпочався І етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, старт якому дала олімпіада з української мови та літератури.